G-ZT7P5HLQSQ
06-48178161 info@aai-kracht.nl

Bultersmekke Assistancedogs

Individueel

maatwerk

In 2021 ben ik gestart met de instructeursopleiding bij Bultermekke Assistancedogs (BMA). Inmiddels ben ik een gekwalificeerd instructeur teamcoaching en werk ik als ZZP-er voor BMA

Als instructeur begeleid ik volwassenen, jongeren en kinderen (cursisten) met een trauma, beperking of aandoening bij het zelf opleiden van hun hond tot een internationaal gecertificeerde assistentiehond. Dit betekent dat de hond een officieel dekje krijgt en het team (cursist + hond) een pasje, zodat zij wettelijk toegang hebben tot vrijwel alle publieke ruimten. De begeleiding vindt plaats in de thuissituatie van de cursist.

Ik begeleid teams waarbij sprake is van een lichamelijke beperking, problemen op psychisch en/of psychosociaal gebied, een vorm van autisme, epilepsie of een combinatie hiervan.

Teamcoaching is maatwerk gericht op het trainen van een hond die past bij de hulpvraag en de situatie. Wat is er nodig om meer zelfstandigheid, zelfredzaamheid en eigen regie te ervaren of hoe kan de hond ervoor zorgen dat iemand weer activiteiten durft te ondernemen. Met andere woorden, wat kan de hond bieden aan ondersteunende taken om het mogelijke mogelijk te maken. Ieder team kent zijn eigen hulpvragen, mogelijkheden en uitdagingen, wat ieder traject uniek maakt. Ik streef ernaar  om samen met het team het optimale te bereiken, door niet te kijken naar de beperkingen, maar naar de mogelijkheden.

Samen het mogelijke mogelijk maken!

Ben je geïnteresseerd of benieuwd of jij in aanmerking komt voor het teamcoachingsprogramma kijk dan eens op de site van Bultersmekke