G-ZT7P5HLQSQ
06-48178161 info@aai-kracht.nl

Het team

Sandra

Ik geloof dat ieder kind het verdient om lekker in zijn vel te zitten en stevig in zijn schoenen te staan. Om vrij, blij, open en vol vertrouwen op te groeien en zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Zo lang ik mij kan herinneren voel ik mij aangetrokken tot kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken, bij wie het allemaal niet vanzelf gaat. Samen met de hond wil ik het verschil maken. Niet teveel praten, maar door doen en ervaren een optimaal leerproces creëren. Kinderen en honden zijn een gouden combinatie om te groeien en te ontwikkelen.

Na mijn HBO-studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik in 1996 gaan werken in de kinderrevalidatie. Daarnaast heb ik altijd honden gehad. In 2019 ben ik datgene waar ik het meest blij van word gaan combineren en heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Therapiehond begeleiding en het coachen van kinderen met inzet van de hond als co-coach. In september 2020 ben ik gestart met  AAI-kracht. Sinds 2022 heb ik mijn werkzaamheden als kindercoach uitgebreid met de functie instructeur teamcoaching en werk ik ook als ZZPer bij Bultersmekke Assistancedogs. In 2024 ben ik gestart als docent bij stichting AAI-maatje en geef ik de 3-daagse cursus Anders Leren Met Honden

Benji

Op 10 december 2022 is deze lieve, knappe kerel geboren. Benji is een Schafpudel die heel leergierig is en graag met je samenwerkt. Wanneer hij oud genoeg is hopen we dat Benji het nieuwe gezicht van AAI-kracht wordt. De komende tijd staat in teken van groeien, ontwikkelen en veel  leren.

Jill

Dit meisje is een Labradoodle en geboren op 11 maart 2016. Jill is een rustige en lieve hond, die je kan ontmoeten in het begeleidingstraject Angst voor honden

Kenzo

In de meeste gevallen wordt er gewerkt met Kenzo, een Berner Sennen Hond, geboren op 16 maart 2017. Kenzo is een vrolijke en enthousiaste hond die heel graag met je samenwerkt.

Update: op 25 februari 2023 hebben we heel onverwacht afscheid moeten nemen van onze lieve vriend. Kenzo was het gezicht van AAI-kracht en heeft veel kinderen en jongeren blij gemaakt en geholpen. We missen onze lieve, vrolijke, gekke knuffelbeer enorm.